Publicat el 20/07/2016
Fa un temps vaig compartir un àpat amb una bona amiga bloguera com jo en un restaurant de Benifallet, un poble de les Terres de l' Ebre, un lloc preciós. Una recepta semblant a aquesta era a la carta i ho vam poder tastar. Des de llavors ho he incorporat al meu receptari quan em cal fer un sopar informal amb amics o familiars. Un aperitiu molt senzill que agrada a petits i grans i sempre té molt d' èxit!! I com que aquest cava rosat de Celler Vell també ens té el cor robat, vam decidir encetar-ne una ampolla per acompanyar aquests natxos. I sí, un encert perquè és refrescant i afruitat, va perfecte per aperitius.
En una safata hi posem una capa de natxos, una de llesques de formatge, formatge ratllat i culleradetes de sobrasada. Anem fent capes, alternant aquests ingredients fins que acabem amb formatge ratllat.
Ho posem uns 5 minuts al forn a uns 200ºC, que el formatge I la sobrasada es desfacin. Deixem que s' atemperin una mica i ja els podem servir.
Encetem una ampolla de cava Extra Brut Rosé de Celler Vell... i a gaudir!!!
Recepta elaborada per Anna Fornells del blog M'agrada Cuinar.
Rosat brillant, d'aroma floral i gust molt afruitat. Ideal pels...