Publicat el 05/06/2016
Ahir a la tarda vam tenir una visita molt especial a les nostres caves. Si seguiu el nostre Facebook i blog, sabreu que sovint hi pengem receptes amb cava que preparen per nosaltres diversos blogaires. Un cop l'any fem una trobada amb tots ells. I ahir va ser el dia.
La visita va començar a quarts de sis de la tarda amb les explicacions sobre com s'elabora el cava mentres passejavem per l'interior de les caves, entre els milers d'ampolles que esperen en rima i pupitres.
Un dels millors moments de la visita va arribar quan els nostres convidats van poder veure en funcionament la nostra maqueta ferroviària CavaTren H0.
I per acabar la visita vam fer un tast de tres dels nostres caves acompanyat d'un berenar. Els caves tastats van ser el Brut Nature, el Rosat i l'Estruch
Els blogaires que ens van acompanyar van ser:
Elaborat amb les tradicionals Xarel·lo, Macabeu i Parellada. Aroma amb...
Rosat brillant, d'aroma floral i gust molt afruitat. Ideal pels...
Or intens amb reflexos verdosos. Bombolla molt fina, amb corona...