Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la navegació dels usuaris, analitzar els seus hàbits de navegació en Internet per a poder mostrar-li publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació i per a adaptar el contingut a l'idioma del seu navegador. En prémer ACCEPTAR consent aquestes cookies. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement aquest enllaç
A Celler Vell ens dirigim de forma responsable a consumidors adults. Per això necessitem verificar la teva edat abans de començar.
En confirmar que ets major de 18 anys, acceptes els nostres Termes i condicions i la nostra Política de privacitat.
Sóc menor de 18 anys
Sóc major de 18 anys

Així va anar la trobada amb blogaires a les nostres caves

Publicat el 05/06/2016

Així va anar la trobada amb blogaires a les nostres caves


Ahir a la tarda vam tenir una visita molt especial a les nostres caves. Si seguiu el nostre Facebook i blog, sabreu que sovint hi pengem receptes amb cava que preparen per nosaltres diversos blogaires. Un cop l'any fem una trobada amb tots ells. I ahir va ser el dia.

La visita va començar a quarts de sis de la tarda amb les explicacions sobre com s'elabora el cava mentres passejavem per l'interior de les caves, entre els milers d'ampolles que esperen en rima i pupitres.

Un dels millors moments de la visita va arribar quan els nostres convidats van poder veure en funcionament la nostra maqueta ferroviària CavaTren H0.

I per acabar la visita vam fer un tast de tres dels nostres caves acompanyat d'un berenar. Els caves tastats van ser el Brut Nature, el Rosat i l'Estruch

Els blogaires que ens van acompanyar van ser:

Visita a les nostres caves

Els blogaires admiren la maqueta

Tast de caves i berenar

PRODUCTES RELACIONATS

Celler Vell Brut Nature Reserva ECO

Elaborat amb les tradicionals Xarel·lo, Macabeu i Parellada. Aroma amb...

Estruch Extra Brut Rosé ECO

Rosat brillant, d'aroma floral i gust molt afruitat. Ideal pels...

Estruch Brut Nature Gran Reserva 2016 Eco

Or intens amb reflexos verdosos. Bombolla molt fina, amb corona...