Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la navegació dels usuaris, analitzar els seus hàbits de navegació en Internet per a poder mostrar-li publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació i per a adaptar el contingut a l'idioma del seu navegador. En prémer ACCEPTAR consent aquestes cookies. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement aquest enllaç
A Celler Vell ens dirigim de forma responsable a consumidors adults. Per això necessitem verificar la teva edat abans de començar.
En confirmar que ets major de 18 anys, acceptes els nostres Termes i condicions i la nostra Política de privacitat.
Sóc menor de 18 anys
Sóc major de 18 anys

Participem a la Gincama de la fil·loxera amb una xapa especial

Publicat el 17/06/2014

 Participem a la Gincama de la fil·loxera amb una xapa especial

Aquest any junt amb altres cellers de Sant Sadurní participarem a la Gincama de la Fil·loxera. Aquesta activitat és una prèvia de la Festa de la Fil·loxera que se celebra al setembre.

La gincama està especialment pensada per als col·lecionistes de plaques i es farà els propers dies 28 i 29 de Juny. Tots els que hi participin hauran de visitar diversos cellers de Sant Sadurní a cadascun dels quals aconseguiran una xapa amb la figura d'un dels gegantons que representen els famosos "Set Savis de Grècia", els homes que a finals del segle XIX van encapçalar la lluita contra la fil·loxera i amb els seus coneixements van ajudar a derrotar-la.

Així que si sou col·lecionistes de plaques i voleu una peça única i especial apunteu-vos els dies 28 i 29 de juny a la Gincama. Us esperem al nostre celler amb la xapa sopresa, que només podreu veure i emportar-vos quan vingueu!

Gimcana Filoxera