Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la navegació dels usuaris, analitzar els seus hàbits de navegació en Internet per a poder mostrar-li publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació i per a adaptar el contingut a l'idioma del seu navegador. En prémer ACCEPTAR consent aquestes cookies. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement aquest enllaç
A Celler Vell ens dirigim de forma responsable a consumidors adults. Per això necessitem verificar la teva edat abans de començar.
En confirmar que ets major de 18 anys, acceptes els nostres Termes i condicions i la nostra Política de privacitat.
Sóc menor de 18 anys
Sóc major de 18 anys

Els Enginyers Tècnics Industrials brinden amb el nostre cava

Publicat el 01/07/2011

Els Enginyers Tècnics Industrials brinden amb el nostre cava

El Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona va retre un homenatge als col·legiats amb més de 25 i 50 anys de vinculació al CETIB en un acte que va estar acompanyat amb el cava del nostre celler: el Gran Reserva Extra Brut.

Durant l’acte, presidit pel degà del col·legi, Joan Ribó, tots els presents van poder degustar el Gran Reserva Extra Brut de Celler Vell. Es tracta d’un cava elaborat amb varietats autòctones del Penedès, amb un elevat percentatge de Chardonnay, d’aroma elegant i una bombolla fina però abundant.

Els membres del CETIB que van ser homenatjats van rebre les respectives insígnies d’or i d’argent, així com diversos diplomes en reconeixement a la seva aportació personal i professional al Col·legi.

PRODUCTES RELACIONATS

Estruch Extra Brut Gran Reserva 2017 ECO

Un magnífic balanç entre el caràcter suau i afruitat que...